Nestje Charming Xena & Casanova Jimmy  17-06-2021
Nestje Charming Xena & Casanova Jimmy 17-06-2021

 

Nieuws van Van D"IJssel Cobbers.....

 

Na een periode van stilte op de website, ben ik er weer met geweldig mooi nieuws!

Allereerst wil ik melden dat Charming Xena op 17-06-2021 bevallen is van een nestje, 7 prachtige, gezonde pups, 5 reutjes en 2 teefjes. De sire van dit nestje is "Calypso Breeze Casanova Jimmy"van collega fokker "Boerdoodles" uit Markelo.

 

Uit dit nestje heb ik een keus gemaakt uit de 2 teefjes, voor mijn eigen breeding lijn. Het is geworden, "Lady Nova-Marie" een prachtig karamel kleurig meisje , met donkere pigmenten. Haar karakter is relaxed, slim, en natuurlijk mens gericht. In het nest valt ze op door haar, opvallende ogen, die van een afstand observeren, en de zachte uitsrtraling als ze tussen de andere pups door naar je toe komt lopen.

 

Lady Nova-Marie gaat wonen bij haar "Co-ouders"cq gastgezin. Waar ze alle aandacht krijgt, ontzettend veel liefde, en het is voor het gastgezin en mijzelf, heel makkelijk om samen te wandelen, logeer partijtjes etc.

We hebben alle tijd om dit meisje te volgen en te testen, en hopen dat ze, over een kleine 2 jaar , zelf mama mag worden. 

 

Nog meer NIEUWS!! Uit 2 eerdere nestjes van Dear Mara, waarvan de ene Sire Twentse Teddy is, en de andere Sire is "Lovely Wonder Cody" van "Van de Westkustcobbers", zijn ook 2 teefjes geplaatst in gast gezinnen.

"Van D'IJsselcobbers Dream Io" en "Van D'IJssel Cobbers Proud Sjuul"....

 

In oktober  2021 dit jaar, zal Dream Io getest worden,   "she ś got the looks" en ze heeft de geweldige eigenschap , de will to please.... en is leerzaam , traint graag met haar baasjes (gast gezin).

Io heeft het lieve, zachte karakter ,  van haar moeder, en de diep karamel tot rode looks van haar vader. Haar ogen zijn prachtig, natuurlijke maquillage....

 

"Van D"IJssel Cobbers Proud Sjuul" woont ook bij een heel lief gastgezin, en mag daar heerlijk alles leren  op haar eigen tempo en. Ze krijgt alle liefde en aandacht, gaat lekker mee uit . Ze heeft eerste 2 cursussen al afgelegd met goed gevolg, is een  blije Cobberdog, heeft een wavy fleece vacht, en is nu 7 mnd. 

Sjuul heeft nog alle tijd om volwassen te worden, en hopelijk als alle tests rond 14 maanden goed zijn zal ook zij voor nageslacht van Van D"IJssel cobbers mogen zorgen.

 

Dear Mara is nu  5 jaar, en hebben we na haar derde nestje laten steriliseren....

Ze heeft ons zoveel moois gegeven, het is goed zo!! Natuurlijk blijft Maartje bij ons wonen..... en mag genieten van haar "retirement"....

 

 

 

 

 

Vandijsselcobbers.com 
 
 
 

Hieronder stel ik trots aan U voor:

Eerts Van D'IJssel Cobbers Dream Io.... nu 16 maanden oud....Io is een dochter van Dear Mara & Twentse Teddy 😍🍀❤


Op de tweede Collage, Van D'IJssel Cobbers Proud Sjuul, Sjuul is nu 7 maanden, ze is een dochter van Dear Mara & Lovely Cody... 😍❤🍀


And last but not leest, 

Van D'IJssel Cobbers 

Lady Nova-Marie,  nu 7 weken oud. 

Ze is een Dochter van Mijn 

Charming 

Xena & Casanova Jimmy 🥰❤🍀


DEZE 3 DAMES GAAN/WONEN BIJ HUN Co-ouders, oftewel gastgezinnen. Zo krijgen ze individueel alle liefde en aandacht die ze nodig hebben! En verdienen. 

Van D'IJssel Cobbers Dream Io
Van D'IJssel Cobbers Dream Io
Van D'IJssel Cobbers Proud Sjuul
Van D'IJssel Cobbers Proud Sjuul
Van D'IJssel Cobbers Lady Nova-Marie
Van D'IJssel Cobbers Lady Nova-Marie