Dear Mara

 

Lieve Mara...

 

Mara is nu 7 jaar, ze is met pensioen ( welverdiend) ze heeft tot haar 5de jaar 3 nestjes gekregen. 

Haar eerste nestje was oudercombinatie : Dear Mara & Casanova Jimmy ( Boerdoodles) 

 

Haar Tweede Nestje oudercombinatie: Dear Mara & Twentse Teddy ( Twentse Doodles) 

Uit deze oudercombinatie hebben we een prachtig meisje in een gastgezin geplaatst, Dream Io.... Ze heeft al haar gezondheids tests met glans doorstaan , OFA en Orivet., is bijna 2 jaar oud, en van haar hopen we zeer binnenkort een nestje te krijgen.

 

Haar derde en laatste nestje oudercombinatie: Dear Mara &  Lovely Wonders Cody

( van de Westkust Cobbers ) 

Ook uit dit prachtige voornamelijk rood gekleurde nestje, hebben we 1 teefje in een gastgezin geplaatst. Haar eerste test via Embark, zijn helemaal goed gekeurd, nu begin mei nog haar rontgenfoto's afwachten. Haar naam is Proud Lizzie, en ik zal de dames verder, onder het kopje nieuws voorstellen. 

 

Mara zal altijd bij ons blijven wonen!! Net Als Max ( 11 jaar oude Golden Retriever) en Charming Xena ons andere Cobbermeisje en halfzusje van Dear Mara. 

 

Ieder jaar een terugkomdag!!

Ieder jaar organiseert Van D'IJssel Cobbers een terugkomdag, oftewel, alle Cobbers hier geboren krijgen samen met hun baasjes natuurlijk een uitnodiging om te gaan wandelen, elkaar weer te ontmoeten, en bij te praten. Maar ook voor nieuwe toekomstige baasjes een unieke gelegenheid om onze honden te leren kennen, en vragen te stellen aan mij, en alle andere inmiddels ervaren Cobber baasjes......

 

Als locatie kiezen we meestal Het Leestense Hondenbos ( Apeldoorn / Uchgelen) redelijk midden van het land, zelfs de Cobbers die wonen in Zwitserland, Duitsland Frankrijk en Belgie, proberen aanwezig te zijn. 

 

Het mooie is dat op deze locatie ruimte is om aansluitend aan de wandeling , met elkaar, belangrijkste met de honden, koffie /thee/frisdrank en wat lekkers erbij kunnen gebruiken. En er dus genoeg ruimte is om even met elkaar te praten.

 

Verder wandel ik regelmatig met individuele groepen ( nestjes) gewoon omdat het leuk is en kan!!

Mara en Xena ❤🍀🐾
Mara en Xena ❤🍀🐾